I després

ESCULTURES D’ARC PUJOL A CASA IRLA

Compartiu aquesta història

El proper dissabte, 3 de maig a les 19:00 h. es farà el vernissatge d’inauguració de l’exposició d’escultura “Bloqueig”, d’Arc Pujol a la Casa Irla.
Arc Pujol (Girona, 1974), en la seva professió de pastisser artesà, se’n va adonar que la seva traça i creativitat per treballar la xocolata li aportava la possibilitat d’anar més enllà i el seu contacte amb artistes el va esperonar per introduir-se en el món de l’escultura i compartir les seves obres.
Autodidacta i amb afany per descobrir, treballa materials tant diversos com fusta, fibra, resines, bronze, alumini, acers, patines clàssiques, fins i tot cromats, polits, textures i un llarg etc.
Fruit de les seves inquietuds i experiència sorgeix la col·lecció “Bloqueig”, que fins el 30 de juny es podrà contemplar a la Casa Irla.
Bloqueig és un treball que l’artista ha realitzat durant dos anys des de la seva creació fins a l’acabat de les obres, posant una atenció especial a cada peanya d’aquesta col.leccio. Innovant amb peces originals, diferents i exclusives.
Es tracta de treballs que conviden a fer una passejada sense fi per unes escales que ni pugen ni baixen, que brillen o son fosques, suaus o aspres, d’altres que es sostenen per elles mateixes o es reflecteixen o estan en moviment o tant sols esperen ser descobertes.
És per això que en el vernissatge es compartirà entre els presents una escala de xocolata de l’artista que no només no renuncia als seus orígens sinó que es mostra orgullós i ho transforma en una juguesca original que, també, podrem assaborir.

FALDILLA ARC

 

El més llegit

I després