ABSOLT PER TINENÇA D’ARMES A SFG
La titular del jutjat penal número 2 de Girona va absoldre dimarts de viva veu un veí de Sant Feliu de Guíxols, segons informa El Punt Avui, per a qui la fiscal demanava nou mesos de presó per un delicte de tinença d’armes. Els fets es remunten al 27 d’agost del 2011, quan la policia es va adreçar al domicili de l’home per un suposat assumpte de violència domèstica. Durant l’actuació, van intervenir pistoles de balins, una escopeta i una carabina. L’estat de les dues darreres armes va ser el que va comportar que el ministeri públic exercís l’acusació. Tot i que el seu amo disposava d’un certificat emès per la Guàrdia Civil en què es reflectia que havien estat inutilitzades, els Mossos d’Esquadra les van provar i van corroborar que funcionaven correctament. L’acusat va especificar que són unes armes de principis del segle XX que mai no havia fet servir. Eren del pare del seu padrastre i les va rebre d’herència. Les guardava en un armari, i la seva lletrada va insistir que malgrat que les havia inutilitzat es va donar la circumstància que el juliol d’aquell any va canviar la normativa i no tenien els forats suficients per quedar inservibles. La fiscal va mantenir, no obstant això, l’acusació. L’advocada de la defensa, Anna Pagès, va demanar en canvi l’absolució del seu client, que és el que la jutgessa va dictaminar en la recta final de la sessió oral.

PRESENTACIÓ LLIBRE DE TONI SALA
Aquest divendres, 2 de maig, a les 20:00 h. a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, es presentarà el llibre “Els nois”, del guixolenc Toni Sala i a càrrec del poeta i escriptor Narcís Comadira, amb la presència de membres del Club de Lectura de la Biblioteca de Sant Feliu i d’Eugènia Broggi, editora de L’Altra Editorial.

PINTURA MARROQUINA A LA BIBLIOTECA
Ikram El Hyani presenta a la biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu una exposició de pintura que restarà exposada durant el mes de maig. És una exposició a dues mans amb el seu company, Nabil Taleb, que gira al voltant de les cultures marroquina i catalana: l’art i la creativitat ens deixen contemplar i tastar l’estètica i l’harmonia de l’univers i de la naturalesa, amb la combinació dels seus colors: el blau pur del cel que es reflecteix en el mar i la llum radiant del sol que il·lumina tots els racons del món.  La pintura és una eina de l’expressió artística de la humanitat vers la natura i també una impressió de l’artista, de les seves emocions i sentiments.

CONCERTS A LA GOLETA
-Divendres 2 de Maig – 23:30h.  Concert de La Maravillosa Cabeza Parlante (Pop – Rock – Psychedelic / Cornellà de Llobregat.
-Dissabte 3 de Maig – 23:30h.-  Concert de Mixu (Pop – Funk – Rock / Vic).
-Dilluns 5 de Maig – 23:30h. Concert de Vagina Town  + Birds Are Alive (Rock’n’Roll – Garage / Nantes, França).

XERRADA INFORMATIVA DE L’IES SANT ELM
En relació a la preinscripció 2014-2015, la direcció de l’IES Sant Elm convida a assistir a la xerrada informativa oberta sobre el Batxillerat del seu centre, que es portarà a terme el proper dimarts, dia 6 de maig a les 19h.

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL PLA DE BARRIS
El proper dimarts, 6 de maig, a les 20:30 h. tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris a la Casa Albertí, 10, del carrer Penitència, amb el següent ordre del dia:
-Benvinguda i presentacions
-Viver de dissenyadors i projecte coshop
-Cursos 2014 i pressupostos cursos homologats
-Pla de Comunicació del Pla de Barris (Arttic)
-Coaching per empresaris i nous emprenedors
-Projecte pacificació de carrers: proposta (AMPAs, veïns, ajuntament i GEA 21)
-Marxa popular al barri del Puig
-Activitats de l’ associació de veïns/es del barri del Puig i de Molí de vent
-Precs i preguntes
-Cloenda

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 3 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00 h A.D. Benjamí B – Girona
11,00 h A.D. Aleví D – Cal guido
12,30 h A.D Cadet B – Base Roses
16,00 Juvenil B – L’escala

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,30 h Cadet B – SALT
12,00 h Cadet A – Silenc
16,00 h. Junior masculí A – Vilafant
17,30 h Sots 25  – Fontajau
19,00 h. Junior femeni – Cassanenc

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
20,00 h Guíxols F.S – Tossa

Diumenge, 4 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h Guíxols B – Blanenc

Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h A.D Aleví B – Fornells
11,00 h A.D Aleví C – Aro
12,30 h A.D Infantil B – Guíxols
17,00 A.D Vilartagues – Cellera