I després

Escalfa motors el Carnaval 2023 de Sant Feliu, que comença l’11 de febrer

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols ja té a punt el Carnaval 2023, que començarà l’11 de febrer i s’allargarà fins el 22 del mateix mes. El passat divendres es va presentar el cartell guanyador del concurs, creat per Nol Ramírez, que convida a “destapar-se” en un Carnaval que torna a la normalitat. Així ho explica la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero.

 

El Carnaval d’aquest any acabarà el dimecres 22 de febrer amb l’Enterrament en la Sardina, que s’iniciarà amb el seguici mortuori que acabarà la Plaça del Mercat per celebrar, posteriorment, la sardinada popular a partir de les 20.30 hores. Podeu consultar tota la programació a continuació.

 

► DISSABTE 11 DE FEBRER, CERCAVILA DE COLLES, A LES 19 h.
Punt de sortida al Passeig del Mar. Arribada al Guíxols Arena.

► SOPAR DE COLLES i TRASPÀS DE LA BOMBA. A LES 21.30 h. Sopar popular de les colles de carnaval (cadascú se’l porta) a l’envelat del Guíxols Arena.
TOT SEGUIT: Sessió DJ’s RAC105 amb Ernest Codina del MATINA, CODINA!, + DJ’s. Preu del tiquet: 2€ (inclou reserva de plaça). Obertura de portes a les 21 h.

► DIJOUS 16 DE FEBRER, FESTA INFANTIL DE DISFRESSES, A LES 17.30 h.
Ball de disfresses infantil a l’envelat del Guíxols Arena amb l’espectacle “ELS SUPERHEROIS”. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes fins a esgotar existències. Entrada gratuïta. Obertura de portes a les 17 h.

► FESTA DE DIJOUS GRAS, A LES 22.30 h. Ball amb “PELUKASS” i CELTICS DJ’S. Preu de l’entrada: 6€ sense consumició.

► DIVENDRES 17 DE FEBRER, PRESENTACIÓ DE LES COLLES DE CARNAVAL, A LES 12H.
Presentació de les colles de Carnaval

► RUA DEL DIVENDRES, A LES 18 h.
Desfilada de carrosses i comparses. Recorregut: Ctra. Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, la Rambla (cantonada Passeig del Mar).

► BALL DEL TONGO, A LES 23.30 h.
Ball amb “HOTEL COCHAMBRE” i “ANIMAL SHOW”. A l’envelat del Guíxols Arena. A la mitja part lliurament de premis de la Rua. Preu de l’entrada: 7€ sense consumició. Obertura de portes a les 23.30 h.

► DIUMENGE 19 DE FEBRER. DESPERTADA DE COLLES. A LES 7h.
Les colles de carnaval recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa. Organitza colla 4 Gats.

RUA DEL MATÍ A LES 11 h. Desfilada festiva de les colles de carnaval. Recorregut: Carrer Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.

► DIMECRES 22 DE FEBRER, ENTERRAMENT DE LA SARDINA, A LES 20 h.
Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut: Nau de les carrosses fins Plaça Mercat

SARDINADA POPULAR, A LES 20.30 h., Plaça del Mercat. Col·labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols.

 

El més llegit

I després