I després

El cartell de Carnaval 2023 convida a “destapar-se” després de les restriccions de la pandèmia

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha conegut el cartell de carnaval 2023 de Sant Feliu de Guíxols que començarà l’11 de febrer i s’allargarà fins al dia 22. El cartell triat evoca el passat surer de la ciutat i l’esperit alegre de les festes de carnaval i, amb un tap de suro com a protagonista, convida a “destapar-se” durant les celebracions d’enguany, les primeres sense restriccions després de dues edicions marcades per la pandèmia.

 

El cartell del carnaval 2023

El cartell presentat avui és obra de Nol Ramírez, un arquitecte establert a Palafolls, però que des de fa uns mesos té vinculació i està descobrint la nostra ciutat.

Ramírez ha explicat que el cartell vol combinar l’essència de Sant Feliu amb les llums i colors del carnaval.

El cartell que anunciarà el carnaval d’enguany és el guanyador del concurs popular organitzat per l’Ajuntament i que enguany ha tingut un notable èxit de participació amb 11 originals presentats.

Núria Cucharero, regidora d’esdeveniments de ciutat, explica que sempre es busca un cartell que estigui vinculat amb la festa del carnaval, però també amb la ciutat. Cucharero valora positivament la participació del concurs d’enguany.

El tap emmascarat que es veu al cartell, serà el protagonista de les accions promocionals de les activitats del carnaval; des dels cartells a la via pública com també les xapes de solapa o les xocolatines del berenar popular del dijous llarder.

El més llegit

I després