I després

L’Ajuntament engega una diagnosi del Polígon Industrial Bujonis per potenciar l’activitat industrial a la ciutat

Compartiu aquesta història

Imatge: Consell Comarcal del Baix Empordà

A inicis del 2022, l’Ajuntament de Sant Feliu va iniciar diverses visites a les empreses del Polígon Industrial Bujonis per conèixer la seva situació i problemàtiques. De les trobades en destacava la necessitat de sòl d’algunes empreses per poder créixer. Coincidint amb aquest fet, a mitjan del passat any el Servei d’Ocupació de Catalunya va obrir una convocatòria d’ajuts per a la planificació estratègica. Des del consistori es va demanar aquest ajut, que a va ser concedit el passat octubre, i que estava dotat amb 7.000€.

Amb aquests diners, l’Ajuntament ha engegat la diagnosi i l’elaboració d’un pla estratègic d’aquesta zona industrial, un estudi que durà a terme l’empresa consultora J3B3. Aquest estudi avaluarà qüestions com la competitivitat del PAE respecte als municipis propers, , la capacitat d’atracció de nous sectors i empreses i la viabilitat de l’ampliació de la zona industrial, entre altres qüestions.

La regidora de promoció Econòmica, Sònia Bartumeu, explica que s’ha organitzat una reunió pel proper divendres per presentar aquest projecte i explicar-lo als empresaris del polígon.

 

D’altra banda, l’empresa encarregada del projecte donarà suport en la constitució de l’associació d’empresaris del Polígon Bujonis per a qui hi estigui interessat.

El més llegit

I després