I després

Escala de 16 embarcacions al port de SFG

Compartiu aquesta història

Fins a setze embarcacions d’entre 9 i 14 metres d’eslora que participen en la regata de passeig Rallye Croisiere Ibèrique es varen estar a Sant Feliu de Guíxols des del dijous 13 fins al dissabte 15 de juny, dia en què varen marxar a la nova etapa direcció Barcelona.
Provenen de la Costa d’Atzur francesa, concretament de Sant Rafael, i han fet sis parades en ports del país veí i ara en fan vuit a Catalunya, per seguir després a Balears i fins l’Alguer. En total és una aventura que va del 1r de juny fins al 5 de juliol.
El grup està format per unes cinquanta persones que s’aturen en les poblacions mediterrànies que tenen la distinció d’estacions nàutiques i, de fet, l’organitzador de la regata, Mr. Gérard Marty, és el president de les Estacions Nàutiques de la Mediterrània a França. Recordem que l’Ajuntament en vol implantar una en el port per tan d’acollir turisme de qualitat.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, va reunir-se amb tots els navegants en una recepció a l’Ajuntament i al Monestir, on van participar en una visita guiada al patrimoni històric, i van rebre informació sobre comerços i llocs de restauració i serveis de la ciutat, així com van poder gaudir d’una vetllada amb cançó de taberna a l’Hort del Rector.
El divendres els visitants francesos es varen estar tot el dia per Sant Feliu visitant el centre comercial, el casc antic i gaudint de la seva estada abans de continuar cap a la ciutat comtal.

FRANCESOS FALDILLA

El més llegit

I després