La catorzena edició del Sant Feliu Fest ja està definida i des de l’Atzavara tornen a posar-la en marxa en el mateix format que les primeres edicions: DIY (do it yourself). Aquest any, el festival es farà a l’exterior de la Sala TZVR, dins el mateix recinte del “Matadero” a la carretera de Palamós. Es situarà un escenari gran amb carpa a una nova zona del pati, que fins ara estava en desús. Abandonen l’espai al port i l’escenari gran, per tornar a un escenari més petit i proper, al costat de la seva sala.
Aquest any, han apostat per quatre dies de festival i preus molt ajustats. Per dijous i diumenge, les entrades estaran a 5€; pels dies amb més bandes (divendres i dissabte) a 12€. Qui vulgui comprar l’abonament, el trobarà per 20€.
L’edició d’aquest any compta amb un cartell de luxe format exclusivament per bandes nacionals. D’entrada cal remarcar l’aposta per la inclusió novament de bandes eminentment canyeres provinents del hardcore, el post-hardcore, el grind-core i el metall com són B-12 (Terrassa), Yaw (Donosti), Greus(Sabadell-Móstoles) o Trocotombix (Valencia) a més de la reunió de Hopeful, representants de la ‘old school’ de Sant Feliu de Guíxols i reunits especialment per aquesta data, retorna el festival a l’essència del què va ser en les seves primeres edicions.
En l’apartat eminentment rocker destaquen G.A.S. Drummers (Jerez-Cadiz) presentant disc nou, The Destroyed Room (Barcelona), The Hardtops(Madrid), Maryland (Vigo) i els locals Bullitt que també arriben al SFF13 amb disc nou sota el braç.
Hi ha encara dues bandes més que arribaran a Sant Feliu presentant disc nou; d’una banda els Furguson (els seus enfants terribles de Gurb, que es van fent grans) i Cuello, el nou grup d’en Jose de Betunizer a mig camí entre el pop i la psicodèlia.
Un altre dels concerts sonats serà el de No More Lies, que després d’un llarg hivern tornen als escenaris ganxons amb noves cançons, les quals es podran escoltar en primícia abans que passin per l’estudi aquest setembre. La quota de grups de les contrades gironines la tanquen els Rot, nova banda dels ex-Lagonsales que posarà la nota punk al cartell.
Diumenge serà el torn del tradicional concert acústic de cloenda amb els Grampoder, vinguts expressament de Santiago de Compostela que, amb el seu pop bon rotllista posaran el punt final a una nova edició del festival. Però això no és tot, es guarden un as a la màniga: el 15 de Juliol anunciaran el grup que tancarà el cartell i que de fet, l’encapçala.
Abonament dels 4 dies: 20€
Dijous 22 d’agost (3 grups a la Sala TZVR): 5€
Divendres 23 d’agost (6 grups a l’escenari gran amb carpa TZVR): 12€
Dissabte 24 d’agost (6 grups a l’escenari gran amb carpa TZVR): 12€
Diumenge 25 d’agost (1 grup acústic a la Rambla del Portalet ): gratuït.

Concerts d’aquest mes de juny al local TZVR:
Dissabte, 22 de juny a les 21:30 h.
L’Hereu Escampa (Vic, Emo-Punk)
Presentació nou disc “Llamp de Déu”  +  Please Wait (SFG, Post-Rock)
Dissabte, 29 de juny a les 20:30 h.
Dead Label (Irlanda, Metal) + Far’N’Hate (Calonge, Metalcore) + Mantisa (Zarautz, Rock)