I després

Es varen celebrar les finals del torneig juvenil, cadet i infantil del MIC de futbol

Compartiu aquesta història

S’ha celebrat amb gran èxit de participació i assistència el torneig 2011 de la Mediterraean International Cup (MIC) de juvenils, cadets amb els següents guanyadors:

La selecció nacional de Brasil, el FC Barcelona i l’AspireFootballDreamses varen proclamar campions de les últimes finals de l’11a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup.

Brasil es va endur el títol després de superar per 2 a 0 a la selecció nacional de Mèxic, en la categoria juvenil.

El FC Barcelona, per la seva banda, es va endur la victòria en la categoria cadet, després de superar el RCD Espanyol als penals. El partit s’havia tancat amb un resultat de 0 a 0.

I, en la darrera final, per a la categoria infantil, l’AspireFootballDreams s’ha proclamat campió del MIC’11, després de superar per 4 a 0 al RCD Espanyol.

Prèviament s’havien celebrat les següents finals:

L’Atlético de Madrid, en categoria aleví futbol-11, va superar per 2 a 0 al FC Barcelona.

El Màlaga va guanyar el torneig en categoria aleví futbol-7 després d’imposar-se a l’Atlético de Bilbao per 1 a 4.

I l’Euromat l’Estartit es va endur la victòria després de superar el CE Mercantil per 6 a 0, en el torneig femení del MIC’11 que es va celebrat a l’Estartit.