I després

Aquest dissabte se celebra a Sant Feliu el XVIII Concurs de Pastissos Casolans

Compartiu aquesta història

Per divuitè any consecutiu, l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm organitza, a la rambla Vidal i passeig del Mar de Sant Feliu el Concurs de Pastissos Casolans amb la col•laboració de l’Ajuntament de la Ciutat i de l’Escola de Dansa Almudena Bonilla tot celebrant, també, el dia Internacional de la Dansa.
Si hi voleu participar, cal tenir en compte que està obert per a tots els afeccionats que es presentin a la confluència de la rambla amb el passeig, on es farà l’exposició des de les 18:00h fins les 20:30h.
Per concursar, els pastissos s’hauran de presentar entre les 16:00h i les 17:00h i un cop lliurats quedaran en propietat de la comissió organitzadora. Es pot concursar en les modalitats de Coques, Pastissos de fruites en totes les seves varietats, Flams, Púdings i Bunyols.
De les 17:00h fins les 18:00h el jurat, integrat per tres pastissers professionals de Sant Feliu, donarà la seva puntuació als diferents treballs presentats. Tot seguit actuarà l’Escola de Dansa d’Almudena Bonilla.
Previ donatiu de 4 euros (a benefici de l’associació organitzadora), es tindrà dret a tres talls de pastís, una copa de tisana i s’obsequiarà amb una participació al sorteig d’una paella per a dues persones.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer a partir de les 20:00h amb un primer, segon i tercer premi per a cada una de les tres modalitats i un premi especial als millors bunyols. Tot seguit es farà el sorteig del tiquet de la paella entre els que estiguin presents. Tots els participant en el concurs de pastissos seran obsequiats amb una copa de tisana i un tall de pastís.

El més llegit

I després