I després

Neix VEUS TV un canal de televisió per Facebook amb reportatges de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Josep Gay (Top Produccions) ha posat a l’abast dels guixolencs, i dels internautes en general, un canal de TV per Facebook a través del qual comença a editar, en període de proves, diversos reportatges sobre esdeveniments i activitats lúdiques a Sant Feliu.

En pocs dies ha rebut més de 7.000 visites, la qual cosa comença a donar una idea de l’interès dels ganxons per la informació local i de la dimensió que comença a tenir Internet a nivell de comunicació, també local, amb els usuaris.

De moment s’hi poden veure reportatges sobre la nevada d’ara fa un any, un altre del Carnaval, el més recent sobre la diada de Sant Jordi i, també, un reportatge realitzat per a l’Ajuntament de Sant Feliu amb motiu del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient El fons Marí de Sant Feliu Una Mar d’Històries”.

Per accedir al canal cal entrar a l’adreça www.facebook.com/veustv i donar-se d’alta simplement prement l’opció “me gusta”.

A mesura que la infraestructura ho permeti, s’aniran afegint diversos reportatges d’interès per tal que els guixolencs puguin gaudir d’imatges d’algunes activitats que es generen en el municipi.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=119538031459780&oid=194263720597941&comments

El més llegit

I després