I després

Es va celebrar la Botiga al Carrer amb una important assistència

Compartiu aquesta història

Segons informa l’Associació de Comerciants Centre Ciutat, el passat dissabte, 25 d’agost, tingué lloc als carrers del centre de la ciutat una nova edició de la “BOTIGA AL CARRER” d’estiu. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació de Comerciants Centre Ciutat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació, de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de la ciutat, i del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

A la fira hi van exposar els seus productes una seixantena de comerços de Sant Feliu i novament aquesta edició va comptar amb una excel·lent afluència de públic que va passejar i comprar pels carrers del centre.

S’estima, que han participat al sorteig dels vals de compra unes 3000 persones, els guanyadors del sorteig han estat el SR. Josep Maria Puig Ferrer de la Bisbal de l’Empordà, El Sr. Eliseo Lòpez Cabeza de Sant Feliu de Guíxols i la Sra. Yolanda Marsa Garcia de Sant Feliu. Els tres guanyadors poden passar a recollir el seu val de compra de 100 € pel despatx de l’associació de comerciants a la Cambra de comerç a partir del 17 de setembre.

L’organització de la “BOTIGA AL CARRER” d’estiu 2012, vol agrair als comerços participants l’esforç de ser-hi presents una edició més tot i els temps que ens envolten. També volem agrair als visitants la seva assistència, i els convidem a tots a participar en noves edicions.

Associacions de Comerciants – comerç en acció

El més llegit

I després