I després

Crònica i calendari de Guíxols per la Independència

Compartiu aquesta història

Guíxols per la Independència informa que gairebé 150 persones van assistir el passat dimecres 22 d’agost al Pati de la renovada Escola de Música per tal d’escoltar la xerrada “Independència amb intel·ligència” a càrrec de Miquel Sellarès, que va durar dues hores ja que hi va haver molts comentaris i preguntes del públic. Aquest acte és part de la Marxa cap a la Independència que s’organitza a tot el territori.

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquesta setmana la campanya per l’11S per tal de fer la crida a la participació a la concentració unitària a Barcelona, és el cartell “Llibertat!” i el vídeo, realitzat per l’empresa Vinagreta de Torroella de Montgrí, que es pot visualitzar a través de l’enllaç: http://vimeo.com/47710137 .

La Marxa cap a la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana continua, i a Sant Feliu els propers actes són: dijous 30 a les 20.30 davant l’Ajuntament, concentració i lectura del Manifest de la Marxa, ja que a les 21h es presenta en el Ple Municipal la moció per adherir-nos com a ciutat a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ja compta amb el suport de 512 municipis, 26 consells comarcals i 1 diputació.

A més, el divendres 31 a les 18h al Passeig del Mar tornarem a fer la lectura del Manifest, seguit d’una exhibició de bitlles catalanes i de petanca, a més, ens trobareu a la paradeta informativa i de marxandatge fins les 21h.

Recordeu que de Guíxols sortiran autocars l’11S a les 14h del migdia des de l’Estació d’autocars per tal d’anar junts a la concentració “Catalunya proper estat d’Europa”. Cal reservar plaça (10€). Informació i reserves al 699.71.51.42 o a través del correu guixols@assemblea.cat o als punts de venda: Llibreria La Guineu, Discos Sol Negre, Cibercentre i L’Empordanet.

L’11S tothom a Barcelona. Seguim sumant esforços!

www.marxa.assemblea.cat / guixols@assemblea.cat / www.municipisindependencia.cat

El més llegit

I després