I després

Es presentarà El llibre del recuit

Compartiu aquesta història

El proper divendres, 5 d’abril a les 19 hores, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu, el guixolenc Marc Gascons, cap de cuina del restaurant Els Tinars, farà la presentació de la publicació “El llibre del recuit” que comptarà amb la presència de l’autor, Jordi Bonet-Coll i que, en acabar l’acte, permetrà fer tastets de recuit als assistents.
Per buscar una referència d’un especialista que ha fullejat el llibre, ens hem adreçat al blogger de Gastronosfera, Óscar Gómez, que entre altres comentaris diu el següent: “Cau davant de les meves mans i retines un fantàstic llibre que serveix de documentació base per al present article. Escrit per Jordi Bonet-Coll i editat per Edicions Sillidà: El llibre del recuit. Quin íntim plaer es revela a l’ànima del blogger gastronòmic quan descobreix una joia com aquesta! Perquè si ens posem pragmàtics, aquests breus segons de lectura fugissera en la llibreria abans d’emportar-se’n les paraules impreses a casa…ve a ser l’equivalent de pressionar lleugerament el cul del meló? Sospites, esperança i il·lusions. Però fins que no ho obres i ho devores a queixalades no saps si et sortirà dolç.
En aquest llibre meravellós se’ns resumeix en una mica menys de 200 pàgines la història antiga i la realitat moderna d’aquest producte típicament empordanès. El recuit, tan deliciós com lamentablement confús i difícil de definir. Si ens dediquem a furgar una mica trobarem que en algunes ocasions es defineix en diccionaris i webs oficials com un simple mató, en altres com un senzill mató i finalment també com el que és: un producte amb identitat i personalitat pròpia.

el-llibre-del-recuit-9788493874384

El més llegit

I després