I després

Els nous regidors debuten en el Ple

Compartiu aquesta història

En el passat Ple Municipal Ordinari, els nous regidors d’Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa (ICV EUiA), Joan Prat, i el del Partit Popular de Catalunya (PPC), Óscar Álvarez, varen prendre possessió del seu càrrec substituint a Jesús Fernández i Mª Ángeles Sánchez respectivament.
Joan Prat, es va limitar a contemplar la mecànica del Ple i només va intervenir després d’oficialitzar el seu càrrec amb una curta declaració d’intencions. Al final del Ple ens acostava les seves primeres sensacions i comentava que la seva nova responsabilitat li va causar una mica de por escènica però que poc a poc s’anirà habituant i que les sensacions havien estat positives.
Per la banda del PPC, Óscar Álvarez, per la seva professió d’advocat i més avesat a l’oratòria, va intervenir en diverses ocasions i va declarar a la nostra emissora que havia tingut “la gran sort” que l’alcalde el convidés a les comissions informatives prèvies al Ple però sense intervenir ni disposar de la informació dels punts que es portaven a aprovació i que quan disposi d’aquest tipus de dades ja podrà aprofundir més en el debat.
En una referència que el portaveu del govern, Pere Albó, va catalogar de “pinça” en coincidir el PPC i Tots per Sant Feliu (TSF) en les seves crítiques per la derogació de la taxa de tancament d’establiments comercials, Álvarez va voler contestar que no s’havia de confondre, en el cas que dos grups coincideixin, una pinça amb el simple fet de fer oposició.
Precisament el portaveu de TSF, Carles Motas, es va congratular de les intervencions del grup municipal del PPC perquè considerava que el seu grup era l’únic, que fins la data, havia fet una oposició real al govern de CiU i PSC.
A més del debut dels dos regidors, també es va produir el retorn del regidor de seguretat, Francisco Cárdenas , després de superar un infart que l’ha tingut unes setmanes allunyat de les seves funcions en el consistori.

El més llegit

I després