I després

MERCAT DEL BRUNYOL A SFG

Compartiu aquesta història

Del divendres 29 al diumenge 31 de març la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols va acollir una nova edició del ja tradicional Mercat del Brunyol, que té lloc cada any durant la Setmana Santa. En total, en aquesta edició es van vendre més de 300 kg d’aquest producte, elaborat per pastisseries i fleques de la Ciutat, en el que representa un rècord de vendes gràcies a la gran afluència de visitants durant aquests dies.
Per tal de complementar les parades del mercat -on a banda de poder comprar i tastar brunyols es podien trobar altres articles i productes artesans-, durant els tres dies es van realitzar diversos tallers infantils –de circ, d’elaboració de pa, de cuir, i de brunyols-, un curs de cupcakes de Pasqua, un taller d’Scrapbook, espectacles infantils, visites guiades a diferents elements patrimonials de la ciutat com el Monestir, el Salvament i el Tinglado, i la fira Papermaniàtics. També es va comptar amb la col•laboració de Percussió Ganxona per animar el darrer dia del mercat.
D’altra banda, dins la programació del mercat també es va celebrar la desena edició del concurs de brunyols. Els premiats de les diferents modalitats van ser:

Categoria Brunyol de l’Empordà:

1r premi: Àngels Fuentes González
2n premi: Cristina Rufí Juanals
3r premi: Joana Valls Andreu

Categoria Brunyol Innovador
1r premi: Martí Rovira Pujol, amb “Brunyol farcit de cirera”
2n premi: Ana Sánchez Pérez, amb “Brunyol red velvet”
3r premi: Carles Nacher Mateu, amb “Brunyol farcit de sobrassada amb mel”

Categoria Brunyol de Triangle
1r premi: Joana Valls Andreu
2n premi: Elena Soler Pérez
3r premi: Ana Sánchez Pérez

Malgrat el mal temps de dissabte, és de destacar el gran èxit de convocatòria, tant en el propi mercat, com en totes les activitats, fet que ajuda a consolidar i a complementar l’oferta d’aquest esdeveniment singular de la Ciutat.

El més llegit

I després