I després

El Benjamí B de l’E.F.S campió

Compartiu aquesta història

El Benjamí B de l’E.F.S, és va proclamar Campió del Torneig de Calonge de Setmana Santa en la categoria benjamí.
En el torneig hi van participar 20 equips i estava estructurat en la seva primera fase en cinc grups de 4 equips cadascun, en la segona fase es trobaven els 8 equips millors classificats en dos grups de quatre equips i la resta en tres grups. La final la disputaven els campions dels dos primers grups.
L’equip Benjamí B es va classificar de forma discreta en la primera fase com a segon millor classificat, atès que, va perdre el segon per 1-2 davant del Ripollès A, líder del grup gironí de primera divisió de benjamins de la Federació Catalana de Fútbol.
Ja a la segona fase va guanyar el primer partit contra un dels favorits, el Santboià, i al guanyar el segon, davant del Ripollès B, ja va quedar classificat per la final, fent que el darrer partit contra el Girona fos totalment intranscendent.
La final la van disputar davant del Palamós B, equip format quasi en la seva totalitat per jugadors un any més petits, que es va classificar de forma merescuda.
Sota una intensa pluja els jugadors ganxons, a la primera part, no van poder imposar el seu millor futbol i es va arribar a mitja part amb un empat a zero. Ja a la segona part, un canvi tàctic va propiciar el control del partit per part dels jugadors ganxons i poc a poc van anar incrementant la pressió davant dels palamosins i van anar aconseguint els gols, arribant al resultat final de 3-0.

El més llegit

I després