I després

ES PRESENTA III EL SINGLOT FESTIVAL DE SFG

Compartiu aquesta història

Aquest divendres l’Andreu Buenafuente ha presentat a Barcelona del Singlot Festival, creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2017. El Singlot és una trobada “que té com a objectiu programar una mostra del millor talent nacional de l’humor i la comèdia durant tres dies arran de mar. Una trobada on la comèdia es pren seriosament”.

En aquesta tercera edició, que tindrà lloc els propers 27, 28 i 29 de juliol, pretén consolidar la seva estructura basada en una bona programació per al públic en general i activitats professionals de les arts escèniques, Singlot Pro. Unes activitats que reuneixen productors, creadors i exhibidors en un mateix entorn.

En les anteriors edicions el Singlot Festival ha aconseguit reunir fins a 5.000 espectadors al voltant de la comèdia. A més, en l’edició anterior va aconseguir reunir a més de 50 agents del sector professional encarregats de seleccionar dues produccions teatrals que s’han dut a terme en aquesta temporada de teatre: “Paradise” i l’estrena de “Zenit” (Joglars) en català.

Singlot és una proposta artística que va néixer el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l’objectiu d’unir a espectadors i professionals de les arts escèniques al voltant de la comèdia, com mai abans s’havia fet. Un projecte que és possible gràcies a la suma de The Project i Singlot Festival ha donat un pas més enllà en la programació d’entreteniment dins del Festival de la Porta Ferrada.

Andreu Buenafuente ha declarat que “el que a nosaltres ens agrada definir com la nostra festa major de la comèdia. Espero que tothom es faci la seva. Aquesta tercera entrega compta amb Joglars com a caps de cartell i la seva àcida visió dels mitjans de comunicació. Què millor que l’humor pels temps de l’anomenada postveritat? Què millor que veure en directe al premiat d’enguany, l’atemporal Pepe Viyuela?

Seguirem amb les jornades professionals que tantes satisfaccions ens estant donant. Una d’elles, l’espectacle “Paradise”, protagonitzat per alguns dels millors actors joves del país que podreu veure a Sant Feliu de Guíxols i confirmar que el futur està assegurat. Igualment que Las mujeres sabias que us deixaran bocabadats. Jo mateix participaré de la Festa Major, lleçant-me sense xarxa a l’espectacle “White Rabbit Red Rabbit” que és, segons m’han promès, un dels que et marca per sempre. Això i més coses és Singlot, a l’ombra d’un Festival de la Porta Ferrada històric i acollidor on ens anem fent grans tot rient”.

PROGRAMACIÓ DEL 27 AL 29 DE JULIOL:

 

El més llegit

I després