I després

Es presenta el guanyador del concurs del Cartell de la Festa Major 2021 i la programació de la festa d’enguany

Aquest dimarts 29 de juny al matí, s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el cartell guanyador del ‘Concurs del Cartell de la Festa Major 2021’ de la ciutat. També, s'han conegut les activitats previstes dins la festivitat.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 29 de juny al matí, s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el cartell guanyador del ‘Concurs del Cartell de la Festa Major 2021’ de la ciutat. També, s’han conegut les activitats previstes dins la festivitat.

L’obra guanyadora ha estat creada per Quim Díaz, que ha estat rebut per l’Alcalde, Carles Motas, la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero i el regidor de Joventut, David Oliveras.

Quim Díaz ha explicat que el que ha volgut transmetre amb la seva proposta són “uns colors, un to que fos alegre, vital, una mica per representar a poc a poc la tornada a la normalitat que tenim després d’un any complicat”. La seva idea era crear un cartell “que donés ganes de sortir al carrer, evidentment amb les mesures que s’han de prendre”.

El procés per la creació de l’obra ha estat, primer, triar la paleta de colors, “molt de tendència, molt actuals”. Un cop escollida la paleta “vaig buscar diferents fonts d’inspiració. Una va ser el còmic modern i l’altra, el pop art”, per passar després al seu disseny digital.

Durant l’acte, la regidora d’Esdeveniments, Núria Cucharero, ha explicat com es planteja aquesta Festa Major 2021 a Sant Feliu, que recuperarà certes activitats que no es van poder dur a terme el passat any, si la situació pandèmica segueix l’evolució esperada: “tindrem atraccions en dos espais diferenciats com ja teníem abans”. Es tracta de la zona de l’aparcament dels Jardins Juli Garreta i de l’aparcament de la carretera de Palamós. La regidora ha explicat que estan tancant en darrers serrells amb els firaires.

Sobre les barraques, “s’ha parlat amb les entitats i estan valorant si instal·len o no els seus espais”. Es plantegen dues opcions: una on habitualment s’ubicaven, on es troben els firaires, i l’altra, a la zona de concerts al Guíxols Arena, un espai adient pel control d’aforament que actualment cal seguir.

Pel que fa al concerts previstos, que es faran al Guíxols Arena, “el cartell ja està tancat” comenta la regidora. El 31 de juliol actuaran DiVersiones. L’1 d’agost serà el torn de la música de La Principal de la Bisbal, el 2 d’agost arribarà Kharloss Selektah, i el dia 3 ho farà la tarda infantil amb Els Xiula i a la nit, Buhos.

El darrer dia de Festa Major, el 4 d’agost, tindran lloc els focs artificials que es faran com el passat any: es podran veure des de casa ja que es dispararan des de diversos punts de la ciutat. Així s’evitaran les aglomeracions. La nit del dia 4 acabarà amb el concert dels Doctor Prats.

La regidora ha recordat que es poden produir canvis en funció de com evolucioni la situació pandèmica i que qualsevol novetat s’informarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i el web municipal.

El més llegit

I després