I després

Aquest dissabte s’inaugura ‘La Salada Padel&tennis’ el nou espai municipal ubicat a l’antic club de tennis

Aquest proper dissabte 3 de juliol s’inaugura el nou espai esportiu municipal de Sant Feliu de Guíxols: ‘La Salada Padel&tennis’.

Compartiu aquesta història

Aquest proper dissabte 3 de juliol s’inaugura el nou espai esportiu municipal de Sant Feliu de Guíxols: ‘La Salada Padel&tennis’.

Es tracta d’un nou espai que sorgeix a l’antic emplaçament del Club Tennis Guíxols. La gestió d’aquest nou equipament anirà a càrrec de Llop Gestió, que va guanyar la concessió que l’Ajuntament va engegar ara fa uns mesos. Cal recordar que Llop Gestió ja s’encarrega actualment de la gestió de la Piscina Municipal de ‘La Corxera’.

En el moment d’iniciar les obres al recinte, el regidor d’Esports, David Oliveras, destacava que “estem molt il·lusionats perquè faran un canvi substancial en aquestes instal·lacions. Serà una inversió de vora els 400.000 euros amb noves pistes de pàdel, tennis, fent créixer aquest esport”, tant a nivell infantil com adult “per potenciar aquest espai”, remarcant que “la ciutat en traurà molt rèdit”.

La inauguració s’allargarà durant tot el cap de setmana, començant ja el divendres 2 de juliol amb activitats per a tothom. El gruix de les propostes es concentrarà el dissabte dia 3 de juliol. Aquest mateix dia, l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i el regidor d’Esports, David Oliveras, faran l’acte central d’inauguració, a les 8 del vespre, amb una visita a les instal·lacions i a les 9, està previst que donin la benvinguda a aquest nou equipapment amb uns parlaments.

L’accés a les activitats d’inauguració és gratuït i es farà per ordre d’arribada i controlant en tot moment l’aforament, seguint les mesures sanitàries anti-Covid establertes per la Generalitat.

La Salada disposa de 10 pistes de pàdel, si s’hi sumen les 3 de la Corxera, 2 de tennis, a més de bar i servei de restauració de qualitat obert a tothom.

Aquestes noves instal·lacions oferiran també tornejos, americanes, classes de nens, juniors i adults, com també reserva i lloguer de pistes. D’altra banda, també hi haurà un abonament global que inclou La Salada i La Corxera.

Teniu accés al seu web fent clic aquí.

El més llegit

I després