I després

Nedadors del Xaloc aconsegueixen molt bons resultats als Campionats d’Espanya Infantil i Cadet

Aquest cap de setmana de 26 i 27 de juny, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió, en categories Infantil i Cadet, a les piscines Monte Tossal d’Alacant.

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana del 26 i 27 de juny, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió, en categories Infantil i Cadet, a les piscines Monte Tossal d’Alacant. Les tècniques dutes a terme han estat les de natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes, escafandre i apnea, i en les distàncies de 25, 50, 100, 200, 400 i 800 metres.

Amb la participació d’una quinzena de clubs d’arreu de l’estat, l’Aquàtic Club Xaloc hi ha portat 15 nedadors, els quals han obtingut “molts bons resultats”, millorant les marques personals i “posicionant un cop més al Xaloc dins la natació amb aletes”, d’estaca l’entitat esportiva.

Pel que fa als podis, van quedar de la següent manera:

► Laia Bofill, medalla d’or en els 100 escafandre; medalla d’or en 400 escafandre, obtenint el rècord de Catalunya en piscina de 50 metres, i medalla de plata en els 400 bi-fins.
►Oriol Herrera, medalla de bronze en els 100 escafandre

Des del Xaloc destaquen que “després d’una temporada difícil per la situació sanitària que ens acompanya, aquests campionats han estat un estímul per a tots els nedadors que amb molta il·lusió han afrontat aquests campionats. Han pogut gaudir del retrobament amb altres esportistes de l’estat i gaudir de l’esport que tant els agrada”. També han volgut “felicitar l’equip, als entrenadors, als pares i mares, per acompanyar i promoure els valors de l’esport”.

Aquests són els noms de la categoria Infantil-Cadet del Xaloc que hi han participat: Adina Ullastres, Joel Vergeli, Pau Xifra, Blai Ponce, Pau Rodrigo, Oriol Herrera, Laia Bofil, Mar Sevillano, Júlia Caselles, Laia Costa, Núria Vehils, Àlex López, Biel Ribas, Ezequiel Romero i Frank Pujolràs

La propera competició dels Campionats d’Espanya serà el 16-18 de juliol amb l’equip júnior-sènior a les piscines de Benidorm.

El més llegit

I després