I després

Es prepara la IV Marató de Donació de Sang

Compartiu aquesta història

En pocs dies es tornarà a plantejar la Marató de Donació de Sang de Sant Feliu de Guíxols sobre la qual, els organitzadors, han enviat una primera circular per tal que tots els col·laboradors comencin a escalfar motors i que torni a ser un èxit d’organització i de participació

“Enrere queda la Marató del 2010, quan 451 persones van donar sang a Sant Feliu de Guíxols (75 donants nous). Aquest Nadal, pels volts de Festes, dos anys més tard, es torna a posar en marxa la maquinària, a través de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació de Donants de Sang de Girona i el Banc de Sang i de Teixits.
Però el més important és que compta amb el suport de nombroses entitats de tota mena de la nostra ciutat, així com empreses i col.lectius de Sant Feliu que treballen desinteressadament per tenir el màxim nombre de donacions de sang. La setmana del 22 al 28 d’octubre es vol fer una primera reunió amb les entitats i col.lectius de Sant Feliu per tal de començar a pensar què es farà en aquesta nova edició de la Marató. És important començar a esmolar les idees!
Idees com les de fa dos i quatre anys, com activitats infantils, concerts, acudits, botifarrades, teatre, música, dansa,… totes hi són benvingudes.
La informació al dia la trobareu a la pàgina web municipal www.guixols.cat
  • Recordeu una estrofa del rap de la marató de fa dos anys? (de DJ Alley)
“Si tens divuit anys, o més, cinquanta quilos de pes
desembre és el mes, vine i fes un acte solidari
no importa sexe, religió, regió on la sang ragi
pensat per tu si ets pare, mare, filla o avi
sang és el vehicle de la vida!
proveïdor d’oxigen per artèries i venes fetes a mida
qui et priva? Se’t prega: cada gota compta!
Suposa una nova pàgina en blanc en algún conte
tu ara para i encara la tasca, és important
440 centilitres, no és per tant!
Siguis del grup A, B, o 0 positiu
qui dóna, vida, viu! L’esperança n’és un bon motiu!” (…)

El més llegit

I després