I després

ES POSA EN MARXA EL GANXOTAPES DE TARDOR

Compartiu aquesta història

El Ganxotapes (de tardor) continua amb la consolidació d’aquesta campanya i de la marca genuïna de Sant Feliu impulsada des de l’Àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, que compta amb la participació de fins a 33 establiments de la ciutat.
El període que abasta el Ganxotapes va des del proper dissabte, 24 d’octubre fins el diumenge 22 de novembre i, en l’oferta dels participants, hi podem trobar des de les tapes més clàssiques fins les més sofisticades i originals. Alguns dels locals ofereixen la versió vegetariana de la seva tapa original.
També s’ha establert, en la majoria d’establiments, un preu tancat de “Ganxotapa més cervesa Moritz al preu de 2.50 €”.
Ja s’ha convertit en tradició que la campanya no tracti només de menjar i veure sinó que els clients hi poden interactuar per tal de determinar la millor Ganxotapa, la més popular i d’escollir la millor fotografia de les 33 tapes dissenyades pels establiments participants així com el premi als qui fan la ruta i segellen un llibret en el seu recorregut.
Els dispositius mòbils i les xarxes socials, especialment el Facebook, són eines que els participants hauran d’utilitzar per participar-hi.
Els locals participants són: Bohemi’s Bistro, Butron Berria, Café Bar Trece, Cafeteria 4 vents, Can Salvi, Can Toni Covas, Cas Romagué, Catalunya, Chic Hostal, El Carrilet, El Celler del Tritón, El Corsari, El Gallo, El Ginjoler, El Mercat, Hot-Dog, La Carbonera, La Cava, La Gaviota Bar Taverna, La Goleta Sala de Concerts, La Taverna de l’Àngel, Lawyers, Les Roselles, Mistral, Nit i Dia, Nou Casino La Constància, Rambla Tapas, SQR Cafè, Taverna de Can Quim, Taverna del Mariner, Taverna del Marcat, Vualà i Zodiak.
A través de l’enllaç que annexem, hi trobareu les fotografies de les tapes, les adreces, horaris i contacte dels establiments així com les bases de participació en els concursos:
http://www.guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6890-ganxotapes-tardor-2015.html

El més llegit

I després