I després

Es podrà estacionar al carreró de l’Escola Bressol Oreneta

Compartiu aquesta història

La davallada de les matriculacions a l’Escola Bressol Oreneta de Sant Feliu de Guíxols respecte a altres cursos, ha estat motiu d’estudi de les raons que han provocat el transvasament d’alumnes a la nova escola bressol de Mas Balmanya, invertint totalment la tendència i, entre altres raons, s’ha considerat que una d’elles pot ser la de la facilitat d’aparcament de la segona respecte a la primera.

És per això que s’ha buscat alguna alternativa per tal que els pares puguin estacionar durant uns minuts a la zona sense bloquejar un vial de molt trànsit com és el carrer Còrdova que a més dels guals conté una àmplia zona acotada al vehicle especial adaptat de la residència Roberto Pallí (VIMAR) per a persones discapacitades.

L’Ajuntament ha decidit que el carreró annex a l’escola bressol, que travessa des del carrer Còrdova fins el carrer Màlaga, serveixi per solucionar el problema que afecta a l’estacionament i aparcament per la qual cosa es restringirà el pas de persones. La idea no ha agradat als veïns que en aquests dies han vist con l’Ajuntament facilitava les rampes d’accés per a vehicles i als quals ha dirigit unes ratlles, així com als usuaris, per tal que tothom entengui la situació així com la solució acordada:

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

Veureu que estan fent una petita obra en l’espai que hi ha entre els carrers Còrdova i Màlaga, concretament el passadís que està a tocar de l’entrada de l’Escola Bressol l’Oreneta.

Aquest espai s’adequa perquè en horari de l’escola bressol els pares i mares puguin aparcar-hi el cotxe i anar a deixar o recollir els alumnes de dita escola. L’objectiu és poder guanyar seguretat i comoditat per als usuaris d’aquest servei. És evident que aquest objectiu és perdria si es convertís en un aparcament normal, més si atenem a les seves dimensions.

Per aquest motiu es restringirà l’accés a les persones que us he assenyalat. En qualsevol cas, aquest espai no es podrà utilitzar com aparcament, ni tan sols el personal de l’escola. Fora de l’horari de l’escola bressol l’espai romandrà tancat com fins ara.

Cordialment,

Joan Alfons Albó
Alcalde


 

El més llegit

I després