I després

[Suspesa la Caminada per la Igualtat per previsió de pluja] Es commemora el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats

Un taller, una visita guiada, la lectura del manifest o la Caminada per la Igualtat, entre les propostes previstes

Compartiu aquesta història

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones del 8 de març, l’Ajuntament de Sant Feliu ha organitzat diverses activitats que s’allargaran durant els propers dies a la ciutat.

Aquest dissabte dia  2 de març es farà a la Biblioteca Muncipal l’Hora del Conte amb el llibre ‘La poció màgica de la Blancaneus’. També hi tindrà lloc un taller d’ulleres liles. La proposta anirà a càrrec de Capgiralla Contes i començarà a les 11.30 hores.

El dimarts dia 5, al Centre Cívic Vilartagues, es farà un taller que sota el títol ‘Empodera’t davant la incertesa professional’ està dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre eines per afrontar la incertesa davant d’un canvi professional en qualsevol àmbit. Anirà a càrrec d’Anna Comes, psicòloga i orientadora laboral.

El divendres 8 de març, davant l’Ajuntament, es farà l’Acte institucional del Dia internacional de les Dones amb la lectura del manifest dedicat a la jornada.

De cara al dissabte 9 de març se celebrarà la 7a caminada per la igualtat, un recorregut de 7 quilòmetres a través del carril bici, que connectarà Santa Cristina amb Sant Feliu, passant per Castell d’Aro. Podeu consultar tota la informació i l’accés a les inscripcions prèvies clicant aquí.

El mateix dissabte, a les 11:30, a la seu del Museu d’Història de l’Antic Hospital, es farà una visita guiada anomenada ‘En clau de dona: Una Societat Canviant’ que anirà a càrrec de Xavi Roca. Es tracta d’una activitat gratuïta per la qual cal inscripció prèvia. Es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, com també trucant al 972 821 575, per correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després