I després

Darrers dies per apuntar-se online a la 7a Caminada per la Igualtat

Les inscripcions es poden fer online fins el 4 de març i presencialment, el mateix de la cursa abans de la sortida

Compartiu aquesta història

El 4 de març serà el darrer dia per apuntar-se online a la 7a Caminda per la Igualtat que se celebrarà el dissabte 9 de març. La prova consistirà en un recorregut caminant, de 7 quilòmetres, a través del carril bici que connecta la Vall D’aro.

Aquesta és una activitat que es fa per commemorar el Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març. La regidora d’Igualtat, Laura Serrano, ens en parla d’aquesta activitat que organitzen els municipis de la Vall d’Aro.

El punt de trobada serà a les 8.30 del matí a la Plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro, on es podran fer les darreres inscripcions i recollir els obsequis.

L’inici de la caminada serà a les 9.30 hores, amb parada per esmorzar a Castell d’Aro, a l’Avinguda Carrilet. L’arribada tindrà lloc, com és habitual, als Juli Garreta de  Sant Feliu. Les inscripcions online estan obertes fins el 4 de març i es poden fer clicant aquí.

L’organització recorda que hi haurà servei de bus de tornada a Santa Cristina d’Aro, amb places limitades. La sol·licitud s’ha de fer a través de la inscripció virtual. Per a més informació us podeu adreçar al SIAD de Sant Feliu, trucant al  972 82 01 01 o enviant un correu electrònic a igualtat@guixols.cat

El més llegit

I després