I després

ERC GUÍXOLS CELEBRA L’ACORD JUNTS PEL SÍ-CUP

Compartiu aquesta història

La secció local d’Esquerra Guíxols (ERC) ha enviat una nota de premsa als mitjans en la qual mostra la seva satisfacció per l’acord assolit el passat cap de setmana que ha permès tirar endavant la legislatura i on consideren que “Avui som més aprop de la independència. Som davant d’un acord històric que posa en valor la transversalitat i la diversitat del país al servei de la causa comuna de la justícia i la llibertat. Des d’ERC estem plenament satisfets del resultat de la feina feta entre tots els que hem fet de cosidors: persistir i exigir que ningú s’aixequés de la taula de negociació ha donat el seu fruit. Els 100 dies de converses, aproximacions i negociacions han derivat en un acord sòlid i un consens que ens apropa més a la materialització d’un país lliure, més net i just”.
En l’escrit, agraeixen “profundament els darrers gestos de generositat de totes les parts, de manera especial el pas al costat del President Mas i, també, la implicació de la CUP en afavorir l’estabilitat parlamentària. L’acord permet iniciar el procés constituent com a eina per eixamplar la base social en favor de la independència i en la materialització d’un país nou, net i just. Totes les forces polítiques i socials tenim l’oportunitat de sumar-nos a un procés de baix a dalt per fer néixer la República catalana”.
Acaben demanant que totes les forces de progrés partidàries del dret a decidir i l’autodeterminació s’impliquin en la definició de la nova Constitució catalana,”i que no defugin la construcció republicana d’un nou estat del benestar al servei de les classes populars, mitjanes i treballadores”.

El més llegit

I després