I després

RECONEIXEMENT PEL DR. MANEL GORINA FAZ

Compartiu aquesta història

A principis d’aquesta setmana el ganxó Manel Gorina Faz, va ha estat escollit com un dels millors doctors de l’àmbit privat català en el denominat Top Doctors Awards 2015“.
Gorina és especialista en cirurgia oral, tumors de cara i coll, cirurgia ortognàtica i estètica, implants dentals, traumatismes facials i botox.
Segons Doctoralia, el Top Doctors “és el quadre mèdic de més prestigi a nivell internacional i té l’objectiu d’identificar als doctors de referència per tal que el pacient pugui localitzar fàcilment al millor metge en la seva especialitat i es varen instituït a l’Estat Espanyol l’any 2014 per premiar l’excel.lència mèdica del país”.
La companyia Top Doctors ha difós la relació de facultatius més valorats pel mateix col.lectiu mèdic, mitjançant les recomanacions que fan al llarg de l’any dels que consideren els millors especialistes espanyols.
S’han publicat els noms dels 51 millors professionals sanitaris en un certamen en el qual hi pot participar qualsevol professional sanitari del país i on es valora el treball dels metges i on es reconeix la seva contribució a la comunitat de pacients, així com l’opinió que emeten.
Els premis s’han atorgat a 15 especialitats mèdiques diferents, a més del millor psicòleg i fisioterapeuta. Entre els candidats 255 preseleccionats, en cada categoria s’han triat tres guanyadors (primer, segon i tercer classificats) seguit tres criteris:
1. Les opinions dels pacients, centrades en els criteris d’atenció rebuda, puntualitat i instal·lacions del professional visitat.
2. Els 3.200 vots de companys d’especialitat: tots els professionals mèdics de la plataforma pertanyents a alguna de les especialitats segons criteris de professionalitat, experiència i trajectòria.
3. La contribució dels metges nominats a la comunitat de pacients. Aquesta contribució es mesura sobre la base de la seva participació en el servei ‘Pregunti a l’expert’, la secció de Doctoralia que permet als professionals resoldre dubtes de pacients sobre malalties i qüestions relacionades amb la salut.
Manel Gorina Faz ofereix els seus serveis a diversos centres de Girona i Barcelona. Es va llicenciar en medicina a la UAB l’any 2002, llicenciat en odontologia per Universitat internacional de Catalunya l’any 2010, coordinador assignatura d’otorinolaringologia per la Facultat de Medicina per la Universitat de Girona l’any 2012 i diplomat en Medicina Estètica, Cosmètica i anti-envelliment per la UAB l’any 2014.

El més llegit

I després