ENTESA D’AVANCEM I MÉS AL BAIX EMPORDÀ

Moviment d’Esquerres i Avancem al Baix Empordà s’han compromès a treballar conjuntament per oferir un “espai únic” a aquelles persones “socialistes i sobiranistes que resideixen al Baix Empordà”. El Punt Avui informava que l’entesa que es va tancar diumenge es concreta inicialment amb la formació de quatre candidatures, a Calonge i Sant Antoni, a Sant Feliu de Guíxols, a Corçà i a Santa Cristina d’Aro.
En el manifest de confluència que han signat Elisenda Pérez, d’Avancem, que encapçalarà la candidatura de Calonge i Sant Antoni, i Pere Albó, de Moviment d’Esquerres (MES), que serà el cap de llista de Sant Feliu de Guíxols, es marquen objectius ambiciosos: “Junts, volem ser el nou pal de paller del socialisme català, un socialisme que inclogui tota la diàspora actual dels socialistes sobiranistes al Baix Empordà, treballant des de la base i el territori per tal de retornar el socialisme al lloc que li pertoca, tant per història com per ideologia.”
A Santa Cristina, hi serà Carme Soler, actual regidora de CiU i que, al mes de febrer, ja va presentar la candidatura de MES, avalada per l’impulsor barceloní Jordi Martí.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació