I després

PROJECTEN UN ZONA DE CARPES A SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament es planteja la possibilitat d’habilitar una zona de carpes per a l’oci nocturn de la ciutat, segons va declarar l’alcalde en el darrer programa de la temporada a la nostra emissora. Segons Joan Alfons Albó, la possibilitat que el projecte pugui posar-se en marxa el proper estiu dependria de la rapidesa amb la qual es pugui desenvolupar administrativament.
Va afegir que el projecte s’inspira en les antigues carpes de Begur que l’any 2000 es varen emplaçar en una pineda, un espai similar al projectat a Sant Feliu, just a la dreta de la sortida de la primera rotonda d’entrada a Sant Feliu, a l’altre costat de carretera de la zona de pic-nic, àmbit annex al futur skate & bike park, a la confluència de la carretera de Girona i la del Mas Trempat.
Una part de la feina ja s’ha realitzat, segons apuntava, atès que els tècnics municipals ja han realitzat les sonometries per tal que el so no pugui generar, d’entrada, cap molèstia als habitatges més propers prova que, segons l’informe dels tècnics, va donar resultats satisfactoris.
Segons Albó, en el termini d’un mes i mig es podria haver concretat el projecte tot i que no va voler assegurar la seva immediata posada en funcionament ja que estaria condicionada per la velocitat administrativa que pot donar impuls al projecte.
Des del tancament de les carpes del port no hi ha hagut cap activitat lúdica nocturna a cel obert a la ciutat, tret d’un chill-out que es va habilitar a la terrassa del restaurant del nou Club Nàutic que, tal com va succeir amb les carpes, va rebre queixes dels propietaris dels habitatges del cap damunt del penya-segat que es queixaven permanentment del volum de la música.
Es considera que cal disposar d’un espai d’aquestes característiques per tal que, especialment el jovent, pugui gaudir d’una zona d’oci nocturn a la ciutat per no haver de desplaçar-se a altres municipis i que no representi cap molèstia pels habitants de l’àmbit.

El més llegit

I després