I després

En els 100 dies de govern de TPSF i CIU, Pere Albó (PSC) els considera un “tap” per als projectes de futur de SFG

Compartiu aquesta història

El principal partit de l’oposició de Sant Feliu (PSC) ha difós una extensa nota on fa un recorregut per la gestió dels 100 dies dels govern de Carles Motas que considera un “tap” pera a la gestió dels grans projectes de ciutat.
Pere Albó considera que aquest govern en realitat ha durat 30 dies (referint-se a la destitució de Luque) amb la marxa del representant d’Amics i la renúncia de Miquel Lobato de la regidoria d’urbanisme.
Assegura Albó que dels projectes que es varen anunciar ni s’ha mogut, com ara el projecte de l’aparcament soterrat, ni el pla director del passeig ni les reformes de l’asil Surís. Considera que projectes com el Thyssen no els tenen com a preferents i que Luque hi està en contra, que anar a subhasta amb les finques dels Anlló és un error, que la piscina queda deserta quan ells els van advertir que la sortida era deixar la concessió als anteriors gestors, que no hi ha feeling amb els comerciants del mercat i la meitat de les parades han quedat desertes, que han frenat el Pla de Barris o que han fet escac al Festival de la Porta Ferrada entre altres.

Pere Albó així ho declarava a Ràdio Sant Feliu:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/pere_albo_100dies.mp3]

El més llegit

I després