I després

Artur Mas farà aquest divendres, al Teatre-Auditori Municipal de SFG, un acte comarcal de pre-campanya

Compartiu aquesta història

El líder de CiU, Artur Mas, ha escollit Sant Feliu per fer el seu acte comarcal de pre-campanya de les eleccions autonòmiques de la tardor i aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre oferirà una xerrada oberta a militants, simpatitzants i curiosos en el Teatre-Auditori Municipal.
El futur alcaldable de la coalició a les properes eleccions municipals, Joan Alfons Albó, serà l’encarregat de fer-ne la presentació i tindrà un espai de cinc minuts per tal de retrobar-se dins d’un context de caire polític que va abandonar fa cinc anys i que està decidit a re emprendre en poques setmanes, quan es faci la seva proclamació oficial.
Quan al líder nacional, Artur Mas, es dirigirà als assistents fent un recorregut pels principals episodis que s’han esdevingut en els darrers temps a Catalunya i es postularà com la gran alternativa a l’actual tripartit.
Malgrat que les enquestes apunten que la coalició que lidera està fregant la majoria absoluta en la intenció de vot, no es vol confiar i és conscient que ha de mobilitzar la militància per tal que a la tercera vagi la vençuda i pugui governar.
Acabat l’acte, s’oferirà un aperitiu per a tots els assistents i serà l’espai on Mas atendrà de manera informal a totes aquelles persones que li vulguin consultar o comentar qualsevol qüestió.

El més llegit

I després