I després

Els nens de Sant Feliu seran convidats a provar la fruita de la temporada trossejada

Compartiu aquesta història

Més d’un miler de nens d’entre tres i tretze anys de la demarcació de Girona provaran fruita de temporada aquest estiu, ja que Unió de Pagesos, juntament amb el Dipsalut (Diputació de Girona), ha posat en marxa la campanya “Disfruita-la”.

Segons un comunicat del sindicat agrari, l’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar i fomentar el consum d’aquest aliment entre els més petits i els adolescents.

Per això, durant aquest mes de juliol s’organitzaran un total de nou tasts de fruita a diferents casals d’estiu de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Girona, Figueres, Blanes, Porqueres, Salt i Caldes de Malavella.

Es distribuiran carmanyoles reutilitzables amb fruita trossejada per fomentar el seu consum entre els nens, sobretot a l’estiu, i millorar l’estadística segons la qual la meitat de la població no menja gairebé fruita.

Aquesta iniciativa és la primera vegada que es portarà a terme a la província de Girona, tot i que va començar el 2005 a les terres de Ponent i ha continuat per tot Catalunya.

 

El més llegit

I després