I després

Els mossos detenen una parella per robar, en un mes, en 10 domicilis a Calonge

Compartiu aquesta història

Efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 27 de setembre Francisco L.P., de 59 anys i domicili desconegut, i Ana A.J., de 48 anys i amb domicili a Barcelona, com a presumptes autors de deu robatoris amb força en domicilis de Calonge.

Els agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van saber que el dia 26 de setembre un home havia entrat a robar en un domicili de la urbanització del Vescomtat de Cabanyes, concretament, el lladre hauria forçat una finestra de la cuina per a entrar i hauria sostret objectes com bosses de mà, ulleres, mòbils i una màquina d’afaitar.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos també van saber que una dona esperava al lladre a l’interior d’un vehicle, a prop de la zona. Amb tota aquesta informació els agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, van iniciar les gestions de recerca per tal de localitzar el vehicle i les dues persones responsables del robatori.

Arran d’aquest fet es va establir un fort dispositiu policial, en el qual es va fer necessària la participació i suport dels mossos de la Bisbal, efectius de trànsit i de les policies locals de Calonge, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. Finalment es va poder detenir els dos lladres que havien fugit a gran velocitat amb el seu vehicle intentant eludir els controls policials.

De totes maneres, els agents de la Unitat d’Investigació van continuar les indagacions ja que el “modus operandi” utilitzat era molt similar al d’altres casos de què havien tingut coneixement.

Concretament, els agents tenien comptabilitzats nou robatoris més amb un procediment idèntic: tots els fets s’havien comès en horari diürn (entre les 12 del migdia i les 6 de la tarda), a les urbanitzacions del Vescomtat de Cabanyes i Mas Ambrós, en la majoria dels casos en cases de segona residència i aprofitant que els propietaris no hi eren.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. (Premsa-Mossos d’Esquadra)

El més llegit

I després