I després

Dimiteix l’entrenador del Guíxols David Roman

Compartiu aquesta història

Després de la dimissió d´Alexis Cubó com a secretari tècnic de l´entitat blaugrana, ara ha estat el torn de l´entrenador, David Roman, per solidaritat amb el primer.
Quan semblava que, amb la permanència a l´abast per la reforma de les categories que es durà a terme aquest any, la tranquilitat tornaria al Josep Sunyer i Arxer, res ha estat així. El Guíxols va començar bé la temporada en quant a resultats, fins aquest diumenge, quan va ser derrotat amb claredat a Vic (3-0). En quant a l´àrea directiva i tècnica, no ha estat així. Fa un parell de setmanes va haver-hi relleu a la presidència. Emili Vilert va deixar pas a Romà Corominas.
Pocs dies després, era Alexis Cubó qui deixava l´entitat després d´una reunió amb els directius, perquè, segons declaracions seves a les xarxes socials d´Internet, ja no es divertia fent aquest hobbie. Poc després es va iniciar a la mateixa xarxa un vaivé de declaracions entre Vilert i Cubó, on quedava palesa la situació tensa entre ambdós.
Ara ha estat el torn de l´entrenador, David Roman, i tots els seus col·laboradors, Aurelio Barreca (segon entrenador), Xavi Puig (entrenador de porters) i Josep Rius(delegat de l´equip) que, per solidaritat entre ells, ho han deixat.
L´entitat ganxona, gairebé centenària, busca staff tècnic. S´ha ofert el lloc d´entrenador a Nacho Castro, que la temporada passada ja va dimitir per circumstàncies tampoc gens clares, oferta que ha estat declinada, tot i que l´asturià s´ha acabat incorporant ocupant el lloc de Cubó. (tribunaganxona.cat)

El més llegit

I després