Dimiteix l’entrenador del Guíxols David Roman

Després de la dimissió d´Alexis Cubó com a secretari tècnic de l´entitat blaugrana, ara ha estat el torn de l´entrenador, David Roman, per solidaritat amb el primer.
Quan semblava que, amb la permanència a l´abast per la reforma de les categories que es durà a terme aquest any, la tranquilitat  tornaria al Josep Sunyer i Arxer, res ha estat així. El Guíxols va començar bé la temporada en quant a resultats, fins aquest diumenge, quan va ser derrotat amb claredat a Vic (3-0). En quant a l´àrea directiva i tècnica, no ha estat així. Fa un parell de setmanes va haver-hi relleu a la presidència. Emili Vilert va deixar pas a Romà Corominas.
Pocs dies després, era Alexis Cubó qui deixava l´entitat després d´una reunió amb els directius, perquè, segons declaracions seves a les xarxes socials d´Internet, ja no es divertia fent aquest hobbie. Poc després es va iniciar a la mateixa xarxa un vaivé de declaracions entre Vilert i Cubó, on quedava palesa la situació tensa entre ambdós.
Ara ha estat el torn de l´entrenador, David Roman, i tots els seus col·laboradors, Aurelio Barreca (segon entrenador), Xavi Puig (entrenador de porters) i Josep Rius(delegat de l´equip) que, per solidaritat entre ells, ho han deixat.
L´entitat ganxona, gairebé centenària, busca staff tècnic. S´ha ofert el lloc d´entrenador a Nacho Castro, que la temporada passada ja va dimitir per circumstàncies tampoc gens clares, oferta que ha estat declinada, tot i que l´asturià s´ha acabat incorporant ocupant el lloc de Cubó.  (tribunaganxona.cat)

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació