I després

El C.E. Montclar activa l’operació Baltistan d’ajut urgent per aquesta zona devastada de l’Himàlaia

Compartiu aquesta història

L’ operació Baltistan és una iniciativa d’ajut humanitari a una zona de les muntanyes de l’Himàlaia (Karakorum) devastada per les greus inundacions provocades per les extraordinàries pluges monsòniques d’aquest any. La idea neix en el moment que un soci del Montclar rep d’un guia de muntanya i president d’una associació que està treballant durament per ajudar les víctimes de la catàstrofe, la “Baltistan Mountaineering Welfare”, un dramàtic correu explicant la situació i demanant ajut urgent. El Centre Excursionista Montclar fa seva aquesta causa i es posa en marxa una iniciativa per recollir diners i enviar-los directament a aquesta regió vorejada de les més altes muntanyes de la terra i ara oblidada del món.
Durant uns dies restarà obert un compte on tothom que ho desitgi podrà ingressar el seu ajut, es farà tota la difusió possible d’aquella regió i la seva situació i es clourà aquesta iniciativa amb un acte on es projectarà un documental de muntanya filmat en aquelles terres sobre la travessa del sistema glacial més llarg de la terra fora de les zones polars, el sistema Biafo-Hispar.

Compte de Caixa Girona d’ajut al Baltistan : 2030-0013-03-3300034674

Acte central : divendres 22 d’octubre a les 8 del vespre al teatre del C.E. Montclar ( C/ Capmany 100, Sant Feliu de Guíxols)

Contacte: 690663080 Més informació a: www.montclar.info

El més llegit

I després