I després

Els Mossos comissen a Girona un artefacte de la Guerra Civil

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van comissar el dia 24 de juliol una granada de morter que una veïna de Girona oferia en un portal de compravenda a Internet.
Els fets es van conèixer el 23 de juliol, gràcies a la col·laboració ciutadana.
Un ciutadà, fent ús de la web corporativa dels Mossos d’Esquadra, va informar que en una pàgina web dedicada a la compravenda de productes d’ocasió venien un artefacte de la Guerra Civil espanyola.
El dia següent, agents de l’Àrea de Desactivació d’Artefactes Explosius TEDAXNRBQ van contactar amb la persona que venia la granada i es van dirigir al seu domicili per tal d’inspeccionar si l’artefacte contenia explosiu.
Un cop els mossos van comprovar que no hi havia cap perill d’explosió, van informar a la venedora que estava prohibida la possessió d’artefactes explosius i li van retirar.
Posteriorment es van intruir unes diligències informatives per posar el fet en coneixement de l’autoritat judicial de Girona.
Des del cos de Mossos d’Esquadra es recorda que mitjançant el portal de www.mossos.cat es pot accedir a una bústia de contacte per tal que qualsevol persona pugui informar de fets que poden ser susceptibles de ser coneguts policialment.

 

El més llegit

I després