I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

BUS URBÀ NOCTURN DE FESTA MAJOR
L’Ajuntament i l’empresa d’autobusos SARFA, han acordat que durant els dies 31 de juliol i 1, 2, 3 i 4 d’agost hi hagi un servei de Montdela per tal que els habitants de la zona alta de la ciutat es puguin desplaçar a la fira i, posteriorment, tornar a pujar, la qual cosa evitarà que hagin d’utilitzar els vehicles particulars. L’horari nocturn abastarà des de les 21:30 h. fins la 1:30 h.
El bus passarà cada mitja hora per cada una de les següents parades: Passeig del mar (zona Cal Canari), Carretera de Girona (alçada Sant Adolf), Plaça Alabric, Plaça Tetuán, Plaça Ceuta, Plaça Terol, Canigó (zona Mossos) i Avda. Catalunya (zona c/Tarragona).
El preu del viatge serà l’habitual i els horaris previstos de cada pas per les parades el trobareu en el requadre següent:

500 MONTDELA

 

CONCURS DE DIBUIX DE L’ESTACIÓ NÀUTICA
Aquest diumenge 2 d’agost amb motiu de la Festa Major, l’Estació Nàutica Sant Feliu de Guíxols Costa Brava organitza el seu I Concurs de Dibuix Infantil, tindrà lloc a la Rambla Vidal de 11 a 13 h. i com a temàtica el mar. L’entrega de premis serà a El Tinglado el mateix dia a les 18h i haurà grans premis i xocolatada per a tots els participants. Estarà dividit en tres categories per edats: A de 3 a 5 anys, B de 6 a 9 anys i C de 10 a 12 anys, amb tres premis per cada categoria: primer, segon i tercer.
No cal inscripció prèvia. Els nens que vulguin participar, només cal que es presentin el mateix dia d’11h a 13 h. a la Rambla Vidal de Sant Feliu, i els organitzadors els facilitaran làmines i tot el material necessari.
Bases Concurs de dibuix

500 ESTACIÓ

 

EXPO DE JORDI ESTIVILL A LA CAMBRA DE COMERÇ
Després de la destacada acollida que va rebre l’any 2014 l’exposició de l’artista Jordi Estivill a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, aquest 2015 retorna amb una nova proposta sota l’enunciat del poema de J.V.Foix “Es quan dormo que hi veig clar”, que es podrà visitar des de l’1 fins el 15 d’agost. El vernissatge se celebrarà el dimarts, 4 d’agost des de les 19h. fins les 22 h.

500 ESTIVILL

 

INCENDI EN UNA INDÚSTRIA SURERA DE SFG
Un incendi va afectar parcialment el passat dilluns a la tarda una empresa de Sant Feliu de Guíxols, segons van informar L’ACN a través dels Bombers de la Generalitat. El foc, que va poder ser controlat, es va originar poc després de dos quarts de quatre de la tarda en una empresa situada al paratge de Bujonis, on les flames van cremar uns condensadors de la nau. No hi va haver cap persona ferida però una vintena de treballadors foren evacuats com a conseqüència de l’incendi. En total, cinc les dotacions dels Bombers es varen desplaçar fins al lloc dels fets.

500 BOMBERS


ROSA ALENTORN A SANT FELIU DE GUÍXOLS
El passat dilluns 27 de juliol, en el marc de la campanya de l’ANC 27º09’2015” on tot comença, es va dur a terme la concentració a 2 mesos de les eleccions plebiscitàries.
L’acte es va celebrar a la plaça del Mercat i va comptar amb la participació de la Rosa Alentorn, vicepresidenta de l’ANC, que va dirigir unes paraules als assistents. El seu discurs va quedar emmarcat en la setmana dedicada a la Sostenibilitat, un dels 10 eixos que han de servir per definir la futura República Catalana, on va destacar que “la República Catalana ens permetrà garantir més justícia social. I així tenir un Estat Sostenible i respectuós amb el medi. On es valorin de debò la biodiversitat i els ecosistemes en tant que base de la principal riquesa del nostre territori. On s’aprofitin els recursos naturals en relació a les seves existències i capacitat de regenerar-les en tant que recursos limitats. On s’afavoreixi decididament el consum responsable, el reciclatge i l’estalvi energètic”. El grup Percussió Ganxona va ser l’encarregat d’amenitzar l’acte.

500 ROSA

 

PARTITS DE PRETEMPORADA DE L’A.D. GUÍXOLS
L’Ateneu Deportiu Guíxols inicia el proper dilluns, 3 d’agost a les 21:00 hores al camp Josep Sunyer i Arxer la seva pretemporada amb un partit que l’enfrontarà al Farners.
Els ganxons tindran un atapeït calendari de partits abans d’encetar oficialment la temporada 2015-2016, que arrenca el 6 de setembre, atès que també està previst que durant aquest període s’enfrontin al Girona-B, l’Aro, al Montràs, al Lloret, al Mataró, a l’Atlètic Sant Pol, FE Palamós i al Palafrugell.

500 GUIXOLS

 

NACHO ALONSO I MARTA ROSÉS ACTÚEN AL BOHEMI’S BISTRÓ
Un altre local de Sant Feliu que s’ha transformat en positiu, al carrer Sant Pere, 26 de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta del Bohemi’s Bistró un local amb encant s’afegeix al creixent circuit musical que s’estén cada vegada més per la ciutat i presenta, la nit d’aquest dijous, 30 de juliol, a partir de les 21:30 h. el concert entre amics amb el guitarrista Nacho Alonso i la vocalista Marta Rosés que oferiran un variat repertori d’estils com el Blues, Soul, Rock i Pop interpretats pel duet.

500 NACHO

 

DJ’S I CONCERTS DE FESTA MAJOR AL BAR LA GOLETA
Per complementar les activitats de Festa Major, el Bar la Goleta de les Galeries del Mar ha programat un seguit de sessions de dj’s de diversos estils a més del concert d’una banda.
Divendres 31 de juliol Drinkin’ Brothers Rock Dj’s.
Dissabte 1 d’agost Dj. Reverendo Majara (Surf & Rock)
Diumenge 2 d’agost Los 3 Technores
Dilluns 3 d’agost Dj. Ozzy (Rock & Heavy Metal)
Dimarts 4 d’agost – 23:55h Concert Deep Sound Driver (antifolk – psicodelia / Brooklyn – New York / USA) + mE Dj. L’accés és gratuït.

500 TECHNORES

 

VISITA TEATRALITZADA “UN DIA A LA VIDA D’UN MONESTIR”
Si voleu endinsar-te en el dia a dia dels monjos benedictins o heu pensat mai en agafar el hàbits i entrar com a monjo novell en un monestir, ara és possible de la mà de Jofre de Foixà, monjo del Monestir, músic i trobador, que torna del passat per introduir als visitants en els horaris, treballs i espais de l’històric monestir de Sant Feliu de Guíxols, una activitat adreçada a tots els públics.
La data és l’1 d’agost a les 19.00h. al preu de 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït) i les places limitades. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme i Recepció del Museu o bé al telèfon: 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

500 VISITA

 

 

El més llegit

I després