55 ANYS ESTIUEJANT A SANT FELIU

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha premiat aquest dijous la fidelitat d’un matrimoni francès-català, que fa 55 anys que passa les vacances a la nostra ciutat. La Nora Segú i en Pierre Lefevre són un matrimoni francès que fa 55 anys passen les seves vacances a Sant Feliu de Guíxols. El matrimoni, acompanyat d’un dels fills i néts, ha rebut de mans de l’alcalde un llibre de la Costa Brava en 3D, una il.lustració i altres obsequis.
L’exalcalde de Sant Feliu de Guíxols, Antoni Juanals, i la seva esposa Àngels Figueras, han estat presents també en l’acte de reconeixement.
La Nora es filla d’uns emigrants catalans que, abans de la Guerra Civil es van desplaçar a França ja que degut a la situació política a Catalunya l’àmbit laboral era molt precari i la seva passió per la musica els va fer decidir anar-se’n a aquell país.
A Catalunya hi resta la major part de la família paterna i materna amb la que seguien mantenint contacte al llarg dels anys.
Arribat l’any 1960, demanen a en Cosme, un germà del seu pare, si els podia trobar un habitatge per llogar a la Costa Brava. Troben inicialment de lloguer unes habitacions, per a ells i els seus fills Emmanuel i Jean Frederic. Posteriorment, durant uns anys el pares de la Nora, Arseni i Aurora, passarien les vacances al pis superior. Més endavant, junt amb uns altres amics que s’hostatjaven a l’Hostal Rovira del carrer Guifré, en Paul i la Geneviève, i Jean i Pîerrette, lloguen un habitatge de dos plantes al mateix carrer Guifré, finalment des de ja fa uns anys passen les vacances als apartaments Gasela.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació