I després

“Els dies que vindran”, propera pel·lícula del Cicle Gaudí Online

El Cicle Gaudí de Cinema Català continua amb la seva versió en línia. El circuit estable de cinema, del qual Sant Feliu de Guíxols forma part des de fa molt de temps, porta ara a les pantalles de cada casa la pel·lícula Els dies que vindran, del cineasta barceloní Carlos Marqués-Marcet. I també aposta per fer un directe d'Instagram amb el director i els actors protagonistes del film.

Compartiu aquesta història

El Cicle Gaudí de Cinema Català continua amb la seva versió en línia. El circuit estable de cinema, del qual Sant Feliu de Guíxols forma part des de fa molt de temps, porta ara a les pantalles de cada casa la pel·lícula Els dies que vindran, del cineasta barceloní Carlos Marqués-Marcet.

La iniciativa busca així que promoure la filmografia catalana en temps de confinament, ara que la cultura i, en especial, el món cinematogràfic, estan paralitzats i amenaçats per la situació d’emergència. En aquesta ocasió, ho fa ni més ni menys que amb un film guardonat amb nombrosos Premis Gaudí.

La proposta és llogar Els dies que vindran a la plataforma FilminCAT per veure-la en ‘streaming’. Tot i que el llargmetratge ja es va projectar el mes de setembre passat a Sant Feliu, al si del Cicle Gaudí de Cinema, la iniciativa no només convida a veure la pel·lícula: també ha organitzat un directe d’Instagram per a poder dialogar amb Carlos Marqués-Marcet, el seu director, i els actors protagonistes, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer. El ‘live’ es farà dimarts de la setmana que ve, dia 5 de maig de 2020, a 19:00h. Es podrà seguir al perfil d’Instagram de l’Acadèmia de Cinema Català, @academiacinecat.

El Cicle Gaudí convida tothom a llogar la pel·lícula els dies 3, 4, 5 i 6 de maig a través de FilminCAT. No cal ser subscriptor d’aquesta plataforma; és més, si llogueu la pel·lícula en qüestió dins del termini proposat, tindreu l’obsequi d’un mes gratuït de subscripció a FilminCAT, una de les plataformes de cinema i sèries més potents a nivell regional i estatal. El preu del lloguer d’Els dies que vindran és de tan sols 3’95€.

A més a més, els promotors del projecte proposen fer difusió del Cicle Gaudí Online a través de les xarxes socials mitjançant les etiquetes #gaudialsofa i #cinemacataladesdecasa.

El més llegit

I després