El proper divendres 20 de setembre torna al Casino Guixolenc de Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català. La projecció serà a les 9 del vespre amb la pel.lícula Els dies que vindran.

Després dels films 10.000 km i Tierra firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir, interpretada per María Rodríguez, i en Lluís, paper de David Verdaguer, que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.
Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

El preu de l’entrada general és de 4,50€, amb el Carnet Jove de 3€, i pels socis del Club Vanguardia hi ha un 2×1. Clicant en aquest enllaç podeu consultar la resta de films previstos a Sant Feliu.