I després

Els delinqüents tornen a fer destrosses en el camp municipal d’esports de Vilartagues

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està buscant solucions per a diversos equipaments de la Ciutat que són objectiu continuat de visites de delinqüents entre els que es troben en primera posició l’escola l’Ardenya i el camp municipal d’esports de Vilartagues on s’hi varen tornar a dirigir per setena vegada.

En aquesta ocasió l’objectiu foren les plaques solars que subministren energia a part d’aquest equipament esportiu que ha afectat les condicions dels centenars d’esportistes que en fan ús durant la setmana.

La hipòtesi és que l’objectiu era el coure de les connexions que havia desaparegut en diverses unitats i també es pensa que alguna cosa els va foragitar ja que una altra part de les plaques el conservaven. Això si, no en varen limitar-se a extreure el coure sinó que varen destrossar bona part de les plaques que han quedat inservibles i que suposaran una important despesa per a l’Ajuntament.

És per això que la regidora d’esports, Magda Lupiáñez, es va reunir amb l’alcalde per tal de fer plantejament de col·locar cameres amb la intenció de frenar els impulsos de lladres i brètols que amb les seves accions afecten directament als esportistes, que són nens en la seva majoria.

Ja fa mesos que l’Ajuntament estava fent un estudi destinat a col·locar cameres en mitja dotzena d’equipaments de la Ciutat com a mesura preventiva i també per identificar els intrusos que actuen impunement efectuant robatoris i causant desperfectes que malmeten les instal·lacions municipals.

El més llegit

I després