I després

El 3 de desembre es presentarà el llibre en 3D de la Costa Brava fet a l’Arxiu de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest cap va presentar a la premsa el llibre de fotografies antigues en 3D Costa Brava, història en relleu, el qual ha estat elaborat per l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols, publicat per l’Editorial Efadós i amb pròleg de Carmen Thyssen que ha valorat aquest treball i que el 3D (joc de paraules amb el 3 de desembre i les 3 dimensions) es presentarà al públic en un acte especial que comptarà amb projecció inclosa i la possible presència de la baronessa.

La publicació, que conté diverses fotografies realment impressionants de Sant Feliu i altres punts de la Costa Brava fou presentat per Elisabet Martínez (editora), M. Àngels Suquet per l’arxiu i la representació dels regidors de cultura i museu, Pilar Giró i Pau Casals. L’Alcalde, Joan Alfons Albó es va seure amb els periodistes així com Marc i Josep Auladell (co-autors)

Es va poder visualitzar el llibre amb les ulleres especials i es va comprovar que és un treball que, realment, val la pena en poder comprovar la profunditat que assoleixen les imatges que sembla que es pugui caminar entre les imatges antigues que l’il·lustren.

Costa Brava, història en relleu, recull 160 fotografies en 3D del primer terç del segle xx. L’exclusivitat d’aquesta obra rau en la tècnica emprada, l’anàglif a partir d’una imatge estereoscòpica, que permet contemplar imatges tridimensionals i aconseguir, d’aquesta manera, una màxima sensació de realitat.

Tot i que la majoria de llibres se solen vendre a Barcelona, atès que els estiuejants tenen gran interès per aquells indrets de la costa que coneixen només a partir de desposar de segones residències, però és un dels regals més originals per les dates nadalenques i tindrà un preu aproximat als 30 euros.

El més llegit

I després