Seguint la tradició, els carters reials han arribat per mar aquest dijous, 4 de gener a Sant Feliu de Guíxols. Han tingut una extraordinària rebuda, amb focs artificials damunt del mar.

Els carters han vingut amb la comitiva de més patges i han estat acompanyats per Percussió Ganxona fins al Monestir. Un cop allà, han pogut veure un videomapping a la façana del Monestir.

Una vegada realitzat, han anat sota els arcs de la Porta Ferrada a rebre les cartes dels nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols. Aquest divendres, dia 5 de gener, serà el torn dels Reis Mags, els quals, no arribaran per mar sinó per terra amb el següent horari i recorregut: A les 19h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir.

A Continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.