I després

EXTINGEIXEN UN INCENDI A L’ANNEX DE L’AMURA

Compartiu aquesta història

Aquest matí de diumenge s’ha declarat un incendi a l’edifici annex al bar Amura (antic Snack Bar Lluís), que també va formar part d’una ampliació de l’establiment durant uns anys albergant la cuina i altres dependències, que actualment estava en desús.

Fa uns anys fou adquirit per un empresari ganxó, juntament amb el bloc del costat que es troba a mig rehabilitar, que per la banda del carrer Juli Garreta va fer construir una tanca d’obra per evitar-hi l’accés.

Els Bombers i la Policia Local hi ha fet acte de presència per apagar el foc i per evacuar les finques de l’entorn de forma preventiva, al temps que s’ha enderrocat l’estructura sobreposada de l’edifici que ha estat la més afectada.

Per les informacions rebudes a la nostra redacció, en un primer moment no s’han de lamentar víctimes de cap mena i es descartava que algú visqués a l’interior, tot i que si que sembla que per la part del darrera de vegades s’hi reuneixen alguns joves de forma esporàdica, sense que això comporti que aquest hagi estat el motiu però que forma part de les hipòtesis que es plantejaven.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions Bombers de la Generalitat que han pogut controlar i extingir l’incendi, una presència que ha provocat que s’hagués de redirigir el trànsit per part de la Policia local.

El més llegit

I després