I després

CANVI D’EDIFICABILITAT PER NO AFECTAR AL PAISATGE

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu està enllestint la tramitació per traslladar l’edificabilitat d’unes possibles futures edificacions a tocar dels dos blocs d’apartaments que coronen el penya-segat del turó del port, i poder traslladar-la a l’àmbit del puig de la Rupia, a la zona del Cap Ducal, carrer Londres, etc. barri també conegut com el de la pineda d’en Tell.

El regidor d’urbanisme, Josep Saballs, declarava a la nostra emissora que “es tracta de dos sectors discontinus que són: el de millora urbana del puig de la Rupia i el polígon d’actuació del turó del port, dos sectors en què la propietat coincideix en la majoria i el que fem es traslladar tota l’edificabilitat del turó del port, on s’hi podien construir uns edificis i pel bé paisatgístic i d’acord amb el promotor es fa el trasllat”.

Saballs afegia que “en aquest canvi el promotor haurà d’actuar en els dos àmbits. Pel que fa al turó del port, s’haurà de fer càrrec de derivar el tram del camí de ronda que hi passa, de tal manera que sigui més transitable. També hi haurà un petit mirador i una escala, que serà més accessible, per poder arribar a la Cala Jonca”.

Quant al nou destí de l’edificabilitat, el regidor comentava que s’hi construiran edificis i que actualment hi ha carrers que no tenen continuïtat, entre altres el carrer Londres i que amb aquesta actuació es podrà aconseguir un circuit més fluït de trànsit,

La tramitació es portarà a aprovació el mes de gener, després que el passat mes de maig es decretés una suspensió de llicències en els dos sectors “perquè es trobava en tramitació i que no es pogués veure afectada per qualsevol possible especulació urbanística”.

El més llegit

I després