En aquest darrer tram de la temporada hem anat incorporant diversos programes de col·laboradors i estudiants en període de pràctiques a la nostra emissora.

Un d’aquests espais porta el nom de “Els Becaris”, programa, a priori d’humor, que s’emet tots els dissabtes de 22:00 h a 23:00 h. amb un equip  conformat per cinc components de Sant Feliu, amb una funció assignada a cadascun pel seu desenvolupament.

Un cop sintonitzats, es pot escoltar en Jaume Fernández, Rafel Guardiola, Pau Pérez i Àlex Vicens, tot i que al darrere d’aquestes veus és necessària la feina d’un tècnic, l’Albert Nin, que és el que fa possible que tot soni en condicions.

Segons els seus components, “l’origen de la idea no té gran història, als quatre locutors ens hi agradava el món de la ràdio i vam creure que els temes que tractàvem quan estàvem junts podrien ser d’interès general, o si més no, per als nostres amics.

En arribar a aquesta conclusió, sense cap experiència com a locutors anteriorment, vam decidir preparar una maqueta de programa de ràdio una mica més seriós. Però la resposta de la ràdio no podia ser immediata i vam decidir posar en marxa un podcast d’humor sense filtres on parlaven de temes una mica més concrets.

El format actual del programa conté 3 seccions on en Jaume, en Pau i l’Àlex, parlen de temes diversos com ara: misteri, actualitat, esports, música, etc. Tots tractats des d’un punt de vista jove i sense gaires filtres. Això és el que fa que el programa hagi obtingut una bona rebuda a YouTube, on els programes sencers són penjats setmanalment”.