La junta de govern de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat una rebaixa de les tarifes per l’ús diari dels dos aparcaments municipals d’autocaravanes de la part baixa de la ciutat, a tocar de l’estació d’autobusos de la Corxera i a l’esplanada de l’antiga Ileco. Inicialment, havien fixat un preu únic de 15 euros diaris, per no fer la competència a una àrea privada que en cobrava 10. El Punt Avui recollia que, finalment, han decidit reduir-los a 12 euros a l’estiu –entre el 15 de juny i el 15 de setembre– i a 5 euros en temporada baixa, la resta de l’any.

La durada màxima de l’estada es manté en 48 hores, per bé que no hi ha problema per allargar-la si no hi ha gaire demanda, i el cobrament de manera provisional el controla el personal de l’àrea de Turisme. El regidor Salvador Calabuig explica que mantenen els plans de treure l’explotació a concessió, probablement dins del futur contracte per gestionar la zona blava i els aparcaments subterranis públics. En el cas de l’aparcament de la Corxera, reduït i força cèntric, molts usuaris s’interessen per pagar l’estada voluntàriament per assegurar-se plaça.

El cobrament s’ha introduït després de les millores que han garantit aigua potable, punt d’abocament del dipòsit de desguàs i wifi als dos aparcaments. A banda, però, mantenen l’opció gratuïta de l’estacionament annex al Guíxols Arena, una àrea pública d’estada menys cèntrica i sense serveis afegits.