I després

Els artistes locals que vulguin exposar al pati de l’Ajuntament el 2024 ja poden fer les sol·licituds

Els interessats han demostrar la seva vinculació amb Sant Feliu, haver-hi nascut o estar-hi empadronats

Compartiu aquesta història

Els artistes locals i les associacions de Sant Feliu de Guíxols que vulguin exposar les seves obres o treballs al Pati de l’Ajuntament durant el proper 2024, ja poden fer les seves sol·licituds. Per poder-hi exposar, cal que es demostri la vinculació amb la ciutat, haver-hi nascut o estar-hi empadronat. El termini acaba el 21 de gener del 2024.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, es mostra molt content per les bones perspectives per la propera temporada d’exposicions en aquest espai.

En la petició, cal que els interessats presentin el seu projecte expositiu, les imatges de les obres a exposar en format digital, fotografia o enllaç a la pàgina web, i també el currículum.

Les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants, poden fer el tràmit online amb instància genèrica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament des del web ciutadania.guixols.cat. En aquest cas és imprescindible tenir certificat digital.

La resta de persones poder fer la petició, presencialment, a les oficines del consistori situades al baixos de l’Ajuntament i del Centre Cívic Vilartagues, de dilluns a divendres, no festius, de 9 a 14 hores. Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 32 70 00 o 972 82 01 01.

La sol·licitud també es pot fer per correu postal, enviant-la a: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Plaça del Mercat 6-9. 17220, Sant Feliu de Guíxols. Girona.

A partir de les sol·licituds rebudes es farà el calendari d’exposicions, que seran quinzenals. Podeu consultar totes les bases al web de l’Ajuntament clicant aquí.

El més llegit

I després