I després

El Vilartagues Club de Futbol inicia la temporada amb set noves incorporacions

Compartiu aquesta història

El Vilartagues Club de Futbol torna a la feina per tal d’encarar la tercera temporada després de la seva refundació que va provocar un inici, des de la Tercera Regional, on va fer una temporada realment de rècord i en la passada, ja a Segona Regional, tot i tenir uns inicis realment preocupants, va adreçar el rumb i va quedar en un destacat tercer lloc de la classificació.

El passat dijous, coincidint amb la tornada als entrenaments, el seu president, Agustín Fibla, va visitar els estudis de Ràdio Sant Feliu per tal d’acostar-nos les novetats de l’entitat que encapçala tot destacant que hi ha set incorporacions de juvenils de l’Escola de Futbol Sant Feliu que supliran les cinc baixes que s’han produït de jugadors que deixen el futbol. També ha marxat el segon entrenador que ha fitxat per l’Escola i l’entrenador, Chiqui, li està buscant substitut.

També destacava la repesca de dos jugadors de casa que militaven en el Fornells i que tornen a Sant Feliu com són: el juvenil Manu i en Jaume Borrego. En referència a la incorporació de tants juvenils, Fibla, recorda que precisament la raó d’existir del Vilartagues C.F. és precisament donar sortida als jugadors que surten de l’Escola per tal de projectar-los amb la intenció que aquells que destaquin puguin tenir sortides més ambicioses en les seves carreres i el Vilartagues ha de ser el primer esglaó en aquesta escala.

En referència a la passada temporada, el president, es mostrava satisfet tant de la classificació aconseguida com de les difícils decisions que es varen haver de prendre en els primers partits de la temporada en què alguns jugadors es varen encarar amb els equips tècnics i es va tallar la revolta d’arrel. Enguany diu que l’objectiu és tornar a quedar entre els cinc primers classificats.

El pressupost anual és d’uns 14.000 € que intentaran aconseguir entre la subvenció municipal, la publicitat, els socis (uns 420), la loteria o bé el xiringuito de Festa Major (on Fibla és qui està a la planxa).

Quant als amistosos, els quatre primers partits l’enfrontaran, a casa, amb equips de Segona Catalana (categoria superior) el 6 d’agost amb el Fornells, el 14 amb el Caldes, el 20 amb el Cassà i el 28 amb el Bisbalenc. Pel setembre, el dia 3 jugarà amb el Mont-ras i el 4 participarà en un triangular..

Els partits pesi a qui pesi es jugaran els diumenges a les 5 de la tarda i també va declarar que estan fent un web, ens incorporarem a les xarxes socials i ja estem treballant en la festa del club que solem celebrar a la plaça Salvador Espriu.

El més llegit

I després