I després

El turisme, les tavernes, el tren o Vilartagues motius del 7è Guíxols Experience

Compartiu aquesta història

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament està ultimant la setena edició d’aquesta activitat que ofereix visites guiades a Sant Feliu durant l’estiu.

Es tracta de visites guiades amb una temàtica concreta i amb el guiatge de persones locals enteses o especialistes en cada una de les matèries.

Enguany el Guíxols Experience començarà el dia 12 de juliol amb una visita guiada al Barri del Puig. Aquesta visita es repetirà també el 16 d’agost.

Les visites es fan sempre en dimecres, i el dia 19 de juliol la visita es centrerà en el turisme i les tavernes de Sant Feliu de Guíxols al segle XX. Serà una activitat amb dues parts, una amb el cantant Josep Andújar Se per parlar de tavernes de pescadors i una altra part per parlar de l’arribada dels primers turistes a la ciutat a mitjans dels cinquanta amb l’Alfons Hereu. Aquesta última part discurrirá pel passeig de mar. Hereu explica que es vol recordar com era la ciutat quan van arribar els primers visitants.

Uns visitants, la majoria anglesos, que arribaven a la ciutat després d’un gran periple que comportava tren, vaixell i autocar.

El 26 de juliol la visita guiada se centrarà en el tren, que durant anys fou un dels motors econòmics de la ciutat. Visitar els vestigis de l’estació del pas del carrilet per la ciutat és la base d’aquesta visita que es repetirà el 23 d’agost. Serà a càrrec de josep Maria Vicent i del mateix Alfons Hereu.

El 9 d’agost, l’activitat programada és de descoberta de Vilartagues, el barri més gran de la nostra ciutat. 

Totes les visites són gratuïtes i es realitzaran sempre a les 19h. Això sí, les places són limitades i cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Rambla ja sigui per telèfon o per correu electrònic  (972820051 o turisme@guixols.cat).

El més llegit

I després